Referenssi: Harjukatu 46

Maksullisen pysäköinnin tulot kattavat Harjukatu 46:n kiinteistönhuol­to­kustannukset

Esittelisitkö itsesi ja alueesi

Olen Vasaran Tomppa, Kiinteistö Oy Asikkalan Kanavankulman yrittäjäpariskunnan toinen osapuoli.  Ostimme puolisoni kanssa Lahden kansanopistolta Harjukatu 46:ssa sijaitsevan 115 vuotta vanhan arvorakennuksen joulukuussa 2017. Tämän lisäksi omistamme Kunkku-ravintoloita: Vääksyssä Kanavan Kunkun, Tahkolla Syvärin Kunkun, ja Harjukatu 46:een on avautumassa Opiston Kunkku. Tahkolla meillä on myös lomahuoneistomajoitusta noin 160 vuodepaikan verran.

Harjukatu 46:n historia on ainutlaatuinen. Pyrimme kaikessa tekemisessämme huomioimaan talon pitkän historian ja vaalimaan sitä. Tarkoituksenamme on ollut alusta alkaen muuttaa tämä jugend-henkinen päärakennus majoitus-, kokous-, juhla- ja ravintolatoimintoihin sopivaksi.

Kunnostusprojekti on sujunut hyvin, respa ja kahvio ovat matkalla olevaa kalustusta vaille valmiit. Juhlasali on kokonaan kunnostettu, sieltä puuttuu enää äänentoistolaitteet ja stage-valaistus.

Syyt maksullisen pysäköinnin aloitukseen

Lahden kansanopiston henkilökunnan pysäköintipaikat jäivät kiinteistökaupan myötä tyhjilleen. Halusimme hyödyntää tyhjilleen jääneiden pysäköintipaikkojen käyttöasteen ja muuttaa pysäköintialueen maksulliseksi.

Pysäköinnistä saadut tulot menevät kiinteistöhuoltoon. Tuotoilla katamme kaikki kiinteistöhuoltokustannukset, kuten huoltomiehen palkat ja lumen auraukset talvisin.

Kuvaus ParkkiPaten tuottamasta palvelusta

Harjukatu 46:ssa on 40 ParkkiPaten operoimaa maksullista pysäköintipaikkaa. Pysäköintialueelle asennettiin yksi lippuautomaatti, jonka lisäksi alueella voi maksaa EasyPark- ja ParkMan-mobiilisovellusten avulla.

Tuotetun palvelun sisältö

  • Vaivaton avaimet käteen -palvelu
  • Parkkiruutujen maalaukset
  • Ohjekylttien ja muiden opasteiden asennus
  • Lippuautomaatin asennus
  • Lippuautomaatin operointi (lippurullien vaihdot ja huollot)
  • Maksutapoina luottokortit ja mobiilimaksu (EasyPark ja ParkMan)
  • Asiakaspalvelu jokaisena arkipäivänä

Miksi valitsit ParkkiPaten?

Olin yhteydessä muutamaan eri palveluntarjoajaan, mutta sain parhaan ratkaisuehdotuksen ParkkiPatelta. Saimme 40-paikkaisen pysäköintialueemme avaimet käteen -palveluna heti hyötykäyttöön. Positiivista oli myös se, ettei meille tullut minkäänlaisia kustannuksia, kun pysäköintialue muutettiin maksulliseksi.

ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani