Liikekiinteistöjen pysäköinninvalvonta

Liikekiinteistöjen asiakaspaikkoja käyttävät usein pitkäaikaiseen pysäköintiin muut kuin liikkeiden asiakkaat. Jos asiakkaille ei ole riittävästi vapaita pysäköintipaikkoja, he menevät helposti muualle. Aktiivinen pysäköinninvalvonta tuo siis liikekiinteistön yrityksille lisää uusia asiakkaita.

ParkkiPate valvoo kiinteistön alueella pysäköintiaikojen noudattamista, invapaikkojen ja henkilökunnan paikkojen luvallista käyttöä sekä kiinteistön piha- ja lastausalueita sekä pelastusteitä.

Valvomiemme kiinteistöjen alueella pysäköinti on kaikille helpompaa ja liikkuminen alueella turvallisempaa.

Mikäli kiinteistössänne on pysäköintiongelmia – ota yhteyttä. Valvontamme alkaa heti, kun tarvittavat kyltit ovat paikoillaan.

ParkkiPate ratkaisee kiinteistöjen pysäköintiongelmat

ParkkiPaten valvomilla alueilla asiakas-, vieras- ja invapaikat riittävät niitä tarvitseville, kun annettuja pysäköintiaikoja noudatetaan.

ParkkiPaten sopimuskumppanina pysäköinti kiinteistönne alueella tapahtuu aina sääntöjen mukaan. Asiakkaille ja vieraille varatut paikat vapautuvat oikeaan käyttöön ja pysäköinnin kestosta määrättyjä aikoja noudatetaan. Luvaton pysäköinti kiinteistön alueella loppuu.

Palvelujamme käytetään mm. kauppakeskuksissa, pysäköintiyhtiöissä, taloyhtiöissä ja suurissa yleisötapahtumissa.

Yleisimmät syyt pysäköinnin ongelmiin

  • pysäköintipaikkojen määrä ei kasva samassa suhteessa autojen määrän kanssa
  • useat autoilijat pysäköivät luvatta yksityisille alueille, hankkimatta alueella mahdollisesti tarvittavaa maksullista pysäköintilupaa
  • vieras- ja asiakaspaikkoja käytetään väärin, jopa pitkäaikaiseen pysäköintiin
  • pysäköintialueiden aikarajoituksia ei noudateta, eikä pysäköintikiekkoa käytetä
  • pelastusteitä ja piha-alueita käytetään luvattomaan pysäköintiin
  • invapaikat ovat muiden kuin liikuntarajoitteisten käytössä

Kuka päättää pysäköinninvalvonnasta kiinteistön alueella?

Jokainen kiinteistön omistaja voi itse päättää omistamansa alueen pysäköinninvalvonnasta. Kiinteistöyhtiön osalta päätös pysäköinninvalvonnasta tehdään yleensä hallituksen kokouksessa. Halutessanne voitte pyytää ParkkiPaten edustajan paikalle kokoukseen tai pyytää tarjouksen palvelumme käyttöönotosta.

Helpompaa pysäköintiä

ParkkiPaten toiminnan tavoitteena on helppo ja ongelmaton pysäköinti kaikille autoilijoille. Toimintamme avulla invapaikat pysyvät liikuntarajoitteisten käytössä, pelastustiet vapaina, asiointi vaivattomana ja asukaspysäköinti kunnossa. Koulutetut Pysäköinninvalvojamme kiertävät sopimusalueillamme säännöllisesti ja työskentelevät helposti tunnistettavissa ParkkiPate -työasuissa.

”ParkkiPaten valvomien kiinteistöjen alueilla pysäköinti on kaikille helpompaa ja liikkuminen alueilla turvallisempaa.”

ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani