Maksullinen pysäköinti

ParkkiPate tarjoaa kiinteistöjen ja maa-alueiden omistajille mahdollisuuden järjestää alueelleen maksullinen pysäköinti lippuautomaateilla tai mobiilimaksulla. Maksulliset pysäköintiratkaisut toteutetaan ParkkiPate-konserniin kuuluvan CityParkin kautta.

Maksullisen pysäköinnin järjestämiseksi ParkkiPate tekee alueelle kohdekartoituksen ja antaa kiinteistölle asiasta ehdotuksen toimintamallista kustannusarvioineen. ParkkiPate huolehtii tarvittavien lippuautomaattien, kylttien ja opasteiden asennuksesta kiinteistön alueelle sekä alueen pysäköinninvalvonnasta.

ParkkiPate hoitaa kaiken maksuautomaatteihin sekä niiden huoltoon, ylläpitoon, tyhjentämiseen ja rahojen tilitykseen liittyvät asiat.

Tyhjät alueet ja tontit kannattaa nyt muuttaa maksullisiksi pysäköintialueiksi tuottamaan tuloa maanomistajalle.

Soita ja kysy lisää:

020 749 8430

Kauppakeskus Niitty
ParkkiPate ja maksullinen pysäköinti
Ohjeet ja lippuautomaatti

Palvelut

Lippuautomaatit

Helppokäyttöisellä ja luotettavalla lippuautomaatilla pysäköintimaksun suorittaminen on nopeaa ja mutkatonta. Lippuautomaatti mukautetaan tilaajan sen hetkisiin tarpeisiin ja automaatti mahdollistaa tarvittaessa myös kustannustehokkaan ja toimivan sopimuspysäköinnin alueella.

Tarjoamme ratkaisun tilaajalle huolettomana palveluna, johon sisältyvät kaikki automaatteihin liittyvät huoltotoimenpiteet ja tyhjennykset. Palveluun sisältyy myös mahdolliset muutostyöt maksuvaihtoehtojen osalta.

 

Puomiratkaisut

Tyylikkäillä puomiratkaisuilla saadaan hallittua pysäköintiä moniin eri tarkoituksiin. Puomien avulla alueelle pääsy voidaan sulkea ulkopuolisilta kokonaan tai alueella voidaan sallia lyhytaikainen pysäköinti. Maksutavat ja autojen tunnistaminen on omaa luokkaansa monipuolisuudessaan. Alueelle voidaan asentaa lippuautomaatti, jolloin maksu hoidetaan kolikoilla, kortilla tai vaikka alennuskupongilla helposti ja nopeasti.

Vaihtoehtoisesti autot voidaan tunnistaa RFID:llä tai rekisterikilven tunnistuksella, jolloin saadaan nopeutettua ja helpotettua pysäköintiä entisestään. Puomiratkaisu tukee tehokkaasti alueen sopimuspysäköinnin valvontaa. Kun käyttöön otetaan lisäksi lupahallintasovellus se säästää myös aikaa henkilökunnalta.

 

Puomittomat halliratkaisut (kamera)

Maksullinen pysäköinti onnistuu kustannustehokkaasti puomittomissa ratkaisuissa helppojen ja luotettavien lippuautomaattien avulla. Vaihtoehtoisesti RFID:llä ja rekisterintunnistuksella saadaan sopimuspysäköinti hoidettua vaativissakin kohteissa. Valo-opasteilla helpotetaan pysäköintiä. Valo-opasteiden avulla toteutettu ratkaisu toimii kuten puomillinen poistaen kuitenkin esteen sisään ja ulosajossa tuoden vapautta liikkuvuuteen. Ratkaisu voidaan yhdistää lippuautomaatteihin ja sopimus pysäköintiin (RFID:llä ja Online pysäköintilupahallinnalla).

 

Online pysäköintilupahallinta / vuokraus

Online pysäköintilupa auttaa hallitsemaan vuokrapaikkoja ilman paperitöitä helpottaen ja nopeuttaen koko hallintaa. Se soveltuu täydellisesti kiinteistöjen vuokralaisten ja asukkaiden pysäköintipaikkojen vuokraukseen.

Palvelu poistaa työlään manuaalilupalappujen käytön helpottaen samalla asiakkaidenne pysäköintiä. Palvelu mahdollistaa helpon ja nopean pysäköintioikeuksien myöntämisen ja peruuttamisen. Alueellenne ei jää enää lupia ”roikkumaan”, eikä lupia pystytä myöskään kopioimaan.

 

Räätälöidyt ohjelmisto- ja laitteistoratkaisut

Yritykseltämme löytyy ammattilaiset kaikkiin tarpeisiin, oli sitten kyse hallista tai hiekkakentästä, puomeista tai ilman, maksullisesta tai vapaasta pysäköinnistä. Meiltä löytyy apu ja osaaminen saattamaan jo hankitut ratkaisut toimimaan tarpeiden mukaan tai suunnittelemaan kokonaan uudet järjestelmät, juuri teidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti helpompaan ja sujuvampaan pysäköintiin kustannustehokkaasti.

 

Pysäköintipaikkalaskurit (vapaat paikat)

Ei turhaa etsimistä vapaasta ruudusta, kun opasteilla löytyy vapaa paikka nopeasti. Paikkakohtainen laskenta ilmaisimilla ja selkeillä opasteilla nopeuttaa pysäköintipaikan etsimistä sekä vähentää polttoaineenkulutusta ja hiilijalanjälkeä. Laskureiden tieto saadaan välitettyä teiden varsille dynaamisilla opasteilla ohjaamaan liikennettä pysäköintialueelle jo kauempaakin tuoden asiakkaat palveluiden luokse. Äänitoiminnolla varustetut paikkakohtaiset laskurit mahdollistavat suoramarkkinoinnin ja opastuksen pysäköijälle.

Laske, mitä maksullinen pysäköintialueesi voi tuottaa Sinulle vuodessa.

30
15
4
2

Tuottosi Pysäköintimaksuista Vuodessa

Yhteensä noin
Myyntimme yhteystiedot

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.