Maksullinen pysäköinti

ParkkiPate tarjoaa kiinteistöjen ja maa-alueiden omistajille mahdollisuuden järjestää alueelleen maksullinen pysäköinti lippuautomaateilla tai mobiilimaksulla.

Maksullisen pysäköinnin järjestämiseksi ParkkiPate tekee alueelle kohdekartoituksen ja antaa kiinteistölle asiasta ehdotuksen toimintamallista kustannusarvioineen. ParkkiPate huolehtii tarvittavien lippuautomaattien, kylttien ja opasteiden asennuksesta kiinteistön alueelle sekä alueen pysäköinninvalvonnasta.

ParkkiPate hoitaa kaiken maksuautomaatteihin sekä niiden huoltoon, ylläpitoon, tyhjentämiseen ja rahojen tilitykseen liittyvät asiat.

Tyhjät alueet ja tontit kannattaa nyt muuttaa maksullisiksi pysäköintialueiksi tuottamaan tuloa maanomistajalle.

Palvelut

Lippuautomaatit

Helppokäyttöisellä ja luotettavalla lippuautomaatilla pysäköintimaksun suorittaminen on nopeaa ja mutkatonta. Lippuautomaatti mukautetaan tilaajan sen hetkisiin tarpeisiin ja automaatti mahdollistaa tarvittaessa myös kustannustehokkaan ja toimivan sopimuspysäköinnin alueella.

Tarjoamme ratkaisun tilaajalle huolettomana palveluna, johon sisältyvät kaikki automaatteihin liittyvät huoltotoimenpiteet ja tyhjennykset. Palveluun sisältyy myös mahdolliset muutostyöt maksuvaihtoehtojen osalta.

 

Puomittomat halliratkaisut (kamera)

Maksullinen pysäköinti onnistuu kustannustehokkaasti puomittomissa ratkaisuissa helppojen ja luotettavien lippuautomaattien avulla. Vaihtoehtoisesti RFID:llä ja rekisterintunnistuksella saadaan sopimuspysäköinti hoidettua vaativissakin kohteissa. Valo-opasteilla helpotetaan pysäköintiä. Valo-opasteiden avulla toteutettu ratkaisu toimii kuten puomillinen poistaen kuitenkin esteen sisään ja ulosajossa tuoden vapautta liikkuvuuteen. Ratkaisu voidaan yhdistää lippuautomaatteihin ja sopimus pysäköintiin (RFID:llä ja Online pysäköintilupahallinnalla).

 

Online pysäköintilupahallinta / vuokraus

Online pysäköintilupa auttaa hallitsemaan vuokrapaikkoja ilman paperitöitä helpottaen ja nopeuttaen koko hallintaa. Se soveltuu täydellisesti kiinteistöjen vuokralaisten ja asukkaiden pysäköintipaikkojen vuokraukseen.

Palvelu poistaa työlään manuaalilupalappujen käytön helpottaen samalla asiakkaidenne pysäköintiä. Palvelu mahdollistaa helpon ja nopean pysäköintioikeuksien myöntämisen ja peruuttamisen. Alueellenne ei jää enää lupia ”roikkumaan”, eikä lupia pystytä myöskään kopioimaan.

 

Pysäköintipaikkalaskurit (vapaat paikat)

Ei turhaa etsimistä vapaasta ruudusta, kun opasteilla löytyy vapaa paikka nopeasti. Paikkakohtainen laskenta ilmaisimilla ja selkeillä opasteilla nopeuttaa pysäköintipaikan etsimistä sekä vähentää polttoaineenkulutusta ja hiilijalanjälkeä. Laskureiden tieto saadaan välitettyä teiden varsille dynaamisilla opasteilla ohjaamaan liikennettä pysäköintialueelle jo kauempaakin tuoden asiakkaat palveluiden luokse. Äänitoiminnolla varustetut paikkakohtaiset laskurit mahdollistavat suoramarkkinoinnin ja opastuksen pysäköijälle.

Laske, mitä maksullinen pysäköintialueesi voi tuottaa sinulle vuodessa.

30
Kuinka monta maksulliseen pysäköintiin soveltuvaa pysäköintipaikkaa alueellasi on.
10
Arviosi, kuinka monta kertaa pysäköintialueesi täyttyy vuorokauden aikana.
4
Arviosi, kuinka kauan autoilija keskimäärin pysäköi alueellasi per pysäköintikerta.
2
Kuinka paljon alueesi keskimääräinen pysäköintimaksu on yhtä tuntia kohden.

Tuottosi Pysäköintimaksuista Vuodessa

Yhteensä noin €
Myyntimme yhteystiedot
020 749 8430  (arkisin klo 9-16)
[email protected]

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani