Maksullinen pysäköinti

Valjasta käyttöön parkkipaikkojen ansaintapotentiaali

Aiheuttaako kiinteistöjen ylläpito sinulle mittavia kustannuksia?  Ovatko asiakaspysäköintiin varatut pysäköintipaikkanne jatkuvasti viereisten kiinteistöjen vierailijoiden ja muiden autoilijoiden käytössä?

Maksullinen pysäköinti on ratkaisusi, jos haluat saada tuloja pysäköinnistä ja varmistaa, että asiakkaillesi ja henkilökunnallesi riittää aina pysäköintipaikkoja. Muuttamalla alueesi maksulliseksi, saat katettua kiinteistönhuoltokustannukset ja rahaa jää mahdollisesti vielä muuhunkin käyttöön. Asiakkaamme ovat käyttäneet pysäköintituottojaan mm. palveluidensa kehittämiseen, piha-alueidensa kunnossapitoon, ja talvella lumen auraukseen.

Palvelun konkreettiset hyödyt:

  • mahdollistaa merkittävät lisätulot ilman ylimääräistä vaivaa
  • tehostaa pysäköintipaikkojen kiertoa
  • pysäköintipaikat ovat aina niiden käytössä, joille ne on tarkoitettu
  • pysäköintialueesi pysyy turvallisena liikkua
  • alueen kunnossapito ja huoltotoimet helpottuvat

CityParkki on ParkkiPaten aputoiminimi

Operoimme maksullisia kohteitamme CityParkki-aputoiminimen alla.

CityParkki logo

Laske, mitä maksullinen pysäköintialueesi voi tuottaa sinulle vuodessa.

30
Kuinka monta maksulliseen pysäköintiin soveltuvaa pysäköintipaikkaa alueellasi on.
10
Arviosi, kuinka monta kertaa pysäköintialueesi täyttyy vuorokauden aikana.
4
Arviosi, kuinka kauan autoilija keskimäärin pysäköi alueellasi per pysäköintikerta.
2
Kuinka paljon alueesi keskimääräinen pysäköintimaksu on yhtä tuntia kohden.

Tuottosi Pysäköintimaksuista Vuodessa

Yhteensä noin €

Palvelut

Lippuautomaatit

Helppokäyttöisellä ja luotettavalla lippuautomaatilla pysäköintimaksun suorittaminen on nopeaa ja mutkatonta. Lippuautomaatti mukautetaan tilaajan sen hetkisiin tarpeisiin ja automaatti mahdollistaa tarvittaessa myös kustannustehokkaan ja toimivan sopimuspysäköinnin alueella.

Tarjoamme ratkaisun tilaajalle huolettomana palveluna, johon sisältyvät kaikki automaatteihin liittyvät huoltotoimenpiteet ja tyhjennykset. Palveluun sisältyy myös mahdolliset muutostyöt maksuvaihtoehtojen osalta.

 

Puomittomat halliratkaisut (kamera)

Maksullinen pysäköinti onnistuu kustannustehokkaasti puomittomissa ratkaisuissa helppojen ja luotettavien lippuautomaattien avulla. Vaihtoehtoisesti RFID:llä ja rekisterintunnistuksella saadaan sopimuspysäköinti hoidettua vaativissakin kohteissa. Valo-opasteilla helpotetaan pysäköintiä. Valo-opasteiden avulla toteutettu ratkaisu toimii kuten puomillinen poistaen kuitenkin esteen sisään ja ulosajossa tuoden vapautta liikkuvuuteen. Ratkaisu voidaan yhdistää lippuautomaatteihin ja sopimus pysäköintiin (RFID:llä ja Online pysäköintilupahallinnalla).

 

Online pysäköintilupahallinta / vuokraus

Online pysäköintilupa auttaa hallitsemaan vuokrapaikkoja ilman paperitöitä helpottaen ja nopeuttaen koko hallintaa. Se soveltuu täydellisesti kiinteistöjen vuokralaisten ja asukkaiden pysäköintipaikkojen vuokraukseen.

Palvelu poistaa työlään manuaalilupalappujen käytön helpottaen samalla asiakkaidenne pysäköintiä. Palvelu mahdollistaa helpon ja nopean pysäköintioikeuksien myöntämisen ja peruuttamisen. Alueellenne ei jää enää lupia ”roikkumaan”, eikä lupia pystytä myöskään kopioimaan.

 

Pysäköintipaikkalaskurit (vapaat paikat)

Ei turhaa etsimistä vapaasta ruudusta, kun opasteilla löytyy vapaa paikka nopeasti. Paikkakohtainen laskenta ilmaisimilla ja selkeillä opasteilla nopeuttaa pysäköintipaikan etsimistä sekä vähentää polttoaineenkulutusta ja hiilijalanjälkeä. Laskureiden tieto saadaan välitettyä teiden varsille dynaamisilla opasteilla ohjaamaan liikennettä pysäköintialueelle jo kauempaakin tuoden asiakkaat palveluiden luokse. Äänitoiminnolla varustetut paikkakohtaiset laskurit mahdollistavat suoramarkkinoinnin ja opastuksen pysäköijälle.

Maksulliset pysäköintialueet

CityParkki logo

CityParkki on ParkkiPaten aputoiminimi

Operoimme kartalla näkyviä maksullisia kohteita CityParkki-aputoiminimen alla.

Eikö kaupunkiasi löydy kartalta?

Ei huolta. Ole meihin yhteydessä, niin katsotaan, miten voimme saada alueesi tuottamaan. Kumppaninanne toimitamme teille kaiken avaimet käteen -periaatteella.

Filter by

Myyntimme yhteystiedot

020 749 8430  (arkisin klo 9-16)

[email protected]

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani