Näytä kaikki

Miten muutat alueesi tuottoisaksi?

Maksullinen pysäköinti

Olemme saaneet viime aikoina paljon kyselyitä ja tiedusteluja maksulliseen pysäköintiin liittyen. Monia on askarruttanut se, kuinka oman kiinteistön tai tonttimaan voi muuttaa maksulliseksi alueeksi – mitä se minulta vaatii? Onko prosessi kuinka raskas ja vaatiiko se minulta resursseja? Mitä maksuvaihtoehtoja voin valita ja kuka maksuautomaatit asentaa? Onko maksullisesta pysäköinnistä oikeasti mitään hyötyä?

Tämä artikkeli antaa vastauksen näihin kysymyksiin.

Miten muutat kiinteistösi tai tonttimaasi maksulliseksi

  1. Ota yhteyttä numeroon 020 749 8430
  2. Teemme kohdekartoituksen yhdessä kanssanne
  3. Annamme ehdotuksen toimintamallista sekä kustannus- ja tuottoarviot
  4. Kyltitämme alueen ja teemme puolestanne sopimukset mobiilioperaattorien kanssa
  5. Tämän jälkeen saatte tilitykset ja raportit automaattisesti joka kuukausi
  6. Ei vaivaa, eikä huolta – vain tuottoa ja toimivuutta

Maksullisen pysäköinnin edut

  • Käyttöasteen maksimointihiljaisina tunteina pysäköinnin kysynnän ollessa matalalla voidaan pysäköinnistä antaa alennusta
  • Vapaat paikatpysäköintipaikkojen saatavuus paranee ja paikat ovat palveluidenne käyttäjien käytettävissä
  • Ylimääräinen tuotto asiakkaamme ovat käyttäneet maksullisesta pysäköinnistä saamansa tuotot muun muassa lumen luonnin ulkoistukseen, alueen ja siisteyden ylläpitoon sekä henkilökunnan virkistystilaisuuksiin

Maksullinen pysäköinti EI sulje pois henkilökunnan tai vierailijoiden sopimuspysäköintiä. Päinvastoin, olemme toteuttaneet asiakkaillemme räätälöityjä sopimuspysäköintiratkaisuja modernilla järjestelmällämme.

Maksuvaihtoehdot maksullisella alueella

Maksuvaihtoehdoksi maksullisilla alueilla valitaan yleensä kovaa vauhtia yleistyvällä mobiilimaksulla (EasyPark, ParkMan). Tämän lisäksi alueellenne voidaan asentaa maksuautomaatteja, joissa on mahdollisuus maksaa kortilla, lähimaksulla tai kolikoilla.

Hoidamme jokaisessa maksuvaihtoehdossa kaikki maksuautomaatteihin liittyvät asennukset, huollot, niiden ylläpidon, tyhjentämiseen ja rahojen tilitykseen liittyvät asiat luotettavasti.

Laske tästä, mitä alueesi voi Sinulle tuottaa

Haluatko muuttaa alueesi maksulliseksi? Ota yhteyttä numeroon 020 749 8430 tai [email protected]