Näytä kaikki

Mukana Isännöintipäivillä Lahdessa 12.9.2018

Osallistuimme koko ParkkiPaten myyntitiimin voimin Lahden Urheilu- ja messukeskuksessa järjestettyihin Isännöintipäiviin 12.9.2018. Tämän vuoden Isännöintipäivät olivat Isännöintiliiton mukaan historian suurimmat, sillä paikalle osallistui lähes 1200 isännöinti- ja kiinteistöalan ammattilaista, yrittäjää ja asiantuntijaa.

Isännöintipäivillä palkittiin Isännöintiliiton toimesta hyvin suoriutuneita toimijoita. Palkinnon teemoina olivat tänä vuonna asiakkaiden kuuntelu ja asumisen strateginen kehittäminen. Palkinnot oli jaoteltu kolmeen eri kategoriaan: vuoden isännöintiteko, vuoden isännöitsijä ja vuoden isännöintiyritys.

Voit lukea lisää palkinnoista ja palkinnonsaajista täältä. ParkkiPaten koko tiimi onnittelee lämpimästi palkittuja toimijoita!

 

Pysäköintiin liittyvät asiat työllistävät isännöitsijöitä paljon

Myyntijohtaja Ari-Matti Rakkolan vetää yhteen tämän vuoden Isännöintipäivät:

”Oli mukava saada olla mukana erinomaisesti järjestetyssä tapahtumassa, jossa saimme mahdollisuuden keskustella alan ammattilaisten kanssa kiinteistöjen pysäköinnin tilanteesta. Vaikka jo etukäteen olin kuullut isännöitsijöiltä, kuinka paljon aikaa pysäköinnin järjestämiseen, valvontaan ja hallinnointiin menee aikaa, oli silti yllättävää saada kuulla niin monelta isännöitsijältä, kuinka paljon pysäköintiin liittyvät asiat työllistävät.”

Ari-Matin mukaan isännöitsijoiden kanssa käydyt keskustelut olivat antoisia puolin ja toisin:

” Toisaalta oli mukava, kun pystyi suoraan kertomaan keinoja, joilla isännöitsijöiden arkeen saadaan ParkkiPaten palveluilla lisää aikaa ja kiinteistöille suoraa tuottoakin. Lisäksi meille on tulossa syksyn aikana uusia, todella merkittäviä ja isännöitsijöiden pysäköintipaikkojen hallinnointia sekä laskuttamista helpottavia ratkaisuita, mutta näistä voin kertoa myöhemmin syksyllä lisää.”

Ensi vuonna taas uudestaan!

Olemme aloittaneet jo Isännöintipäivien 2019 valmistelun messuilta saadun palautteen perusteella. Messujen ajankohdasta ja paikasta ei ole vielä tietoa, mutta tilannetta voi seurata Isännöintiliiton sivuilta: https://www.isannointiliitto.fi/isannointipaivat/

Muita kirjoituksia, jotka voisivat kiinnostaa Sinua: