Referenssi: Neste K Sörnäinen

Maksullisesta pysäköinnistä saaduilla tuloilla katetaan Neste K Sörnäisten alueen puhtaanapito­kustannukset

Esittelisitkö itsesi ja alueesi

Olen Lauri Özsolagay, Sörnäisten rantatie 21 sijaitsevan Neste K Sörnäisten kauppias. Aloitin Neste K Sörnäisten kauppiaana heinäkuussa 2018. Olen myös Neste K Hermannin ja Neste K Matinkylän kauppias.

Neste K Sörnäinen sisältää Neste K -myymälän lisäksi 30-paikkaisen kahvila-ravintolan, joka palvelee sekä liikenneasemalle pysähtyjiä että lähialueen asukkaita. Liikenneasemalla on myös uusinta teknologiaa hyödyntävä QuickWash -autonpesupalvelu, jonka lisäksi tarjolla on myös auton itsepalvelupesun mahdollisuus.

Syyt maksullisen pysäköinnin aloitukseen

Neste K Sörnäisten pysäköintialueen ongelmana oli se, että asiakaspysäköintiin varatut pysäköintipaikkamme olivat jatkuvasti viereisten kiinteistöjen vierailijoiden ja muiden autoilijoiden käytössä. Tästä syystä muutimme osan pysäköintialueesta maksullisiksi pysäköintipaikoiksi ja osan pysäköintipaikoista pidimme ilmaisina yhden tunnin kiekkopaikkoina.

Maksullisesta pysäköinnistä saaduilla tuloilla katetaan muun muassa alueen puhtaanapitokustannuksia ja kehitetään palvelutarjoomaa.

Kuvaus CityParkin/ParkkiPaten tuottamasta palvelusta

Neste K Sörnäisten alueella on 15 maksullista pysäköintipaikkaa ja 15 yhden tunnin kiekkopaikkaa, joita CityParkki operoi. Alueelle asennettiin yksi lippuautomaatti, jonka lisäksi alueella voi maksaa EasyPark- ja ParkMan-mobiilisovellusten avulla.

Tuotetun palvelun sisältö

  • Vaivaton avaimet käteen -palvelu
  • Ohjekylttien ja muiden opasteiden asennus
  • Lippuautomaatin asennus
  • Lippuautomaatin operointi (lippurullien vaihdot ja huollot)
  • Maksutapoina luottokortit ja mobiilimaksu (EasyPark ja ParkMan)
  • Asiakaspalvelu jokaisena arkipäivänä

Miksi valitsit CityParkin/ParkkiPaten?

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä CityParkin kanssa, joten CityParkki oli luonnollinen valinta kumppaniksemme operoimaan maksullista pysäköintiä. Nyt Neste K Sörnäisten pysäköintialue on paremmin asiakkaidemme käytössä.

ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani