Näytä kaikki

Parkkipartio (Aluepartio Oy) liittyy osaksi ParkkiPate-konsernia 1.5.2022

ParkkiPaten logo ja Parkkipartion logo

ParkkiPate ja Parkkipartio ovat merkittäviä yksityisen pysäköinninvalvonnan suomalaisia toimijoita.

Parkkipartio on vuonna 2010 perustettu valvonta-alan yritys, jossa toimii yhdeksän työntekijää. Yrityksellä on vahva markkina-asema Pohjois-Suomessa ja toimintaa niin Oulussa, Rovaniemellä, Kemi-Torniossa kuin Kajaanissakin. Parkkipartio siirtyy osaksi ParkkiPate-konsernia 1.5.2022 alkaen ja tätä myöten kiinteistöille voidaan tarjota entistä laajempia, kokonaisvaltaiseen pysäköinnin operointiin liittyviä, ratkaisuja.

– Parkkipartiolla on jämäkkä jalansija Pohjois-Suomessa ja yrityskauppa onkin luonnollinen askel eteenpäin. Yrityskaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa kattavamman palvelutarjooman, Parkkipartion omistaja Harri Okkonen toteaa.

– Yrityskaupan myötä valvontaresurssimme kasvavat Pohjois-Suomen alueella. Tämän lisäksi valvomiemme kohteiden määrä Oulussa kasvaa merkittävästi, ParkkiPaten toimitusjohtaja Christian Metsäranta sanoo

Kiinteistöille muutos näkyy käytännössä vain siten, että Parkkipartion kyltteihin tullaan lisäämään myös ParkkiPaten nimi, Parkkipartion nimen jäädessä myös kyltteihin näkyviin. Valvontatoimintaa tullaan jatkamaan kohteissa kuten ennenkin. Parkkipartion vanhat työntekijät jatkavat työskentelyään normaalisti ja palvelevat kohteissa jatkossakin.

Toivotamme kaikki Parkkipartiolaiset lämpimästi tervetulleeksi ParkkiPate-perheeseen!