Näytä kaikki

ParkkiPate Oy:lle on myönnetty Avainlippu merkkinä suomalaisesta työstä

Olemme 100% suomalainen yritys

Suomalaisen Työn Liiton toimikunta on myöntänyt ParkkiPate Oy:lle Avainlipun käyttöoikeuden 5.6.2018 alkaen. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja se voidaan myöntää Suomessa tuotetuille palveluille ja Suomessa valmistetuille tuotteille. Avainlippua kantaa yhteensä yli 4 100 palvelua, tuotetta tai tuoteryhmää. Merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto.

Yksityisellä pysäköinninvalvonta-alalla useat isot toimijat ovat ulkomaisessa omistuksessa. Voimme ylpeänä todeta, että ParkkiPate Oy on noussut 100% suomalaisena yrityksenä suomalaisen työn lipunkantajaksi ja suureksi toimijaksi. Olemme otettuja meille myönnetystä Avainlipusta ja siitä, mitä se edustaa. Avainlipulla haluamme tuoda yhä vahvemmin esiin suomalaisen työn ja työnantajuuden merkityksen organisaatiomme taustalla. Kaikki palvelumme ovat tuotettu Suomessa, työllistämme suomalaisia ja maksamme myös kaikki veromme ainoastaan Suomeen.

Meillä Avainlippua voidaankin pitää eräänlaisena suomalaisen työn symbolina. Valitsemme aina Avainlipulla merkittyjä palveluita ja tuotteita sekä kannustamme valinnoillamme myös muita tekemään samalla tavalla.

Lue lisää Avainlipusta Suomalaisen Työn Liiton sivuilta: https://avainlippu.suomalainentyo.fi/

Diplomimme löytyy täältä: ParkkiPate-avainlippudiplomi