Näytä kaikki

ParkkiPate toteuttaa Train Factoryn maksullisen pysäköinnin

ParkkiPate toteuttaa Train Factoryn maksullisen pysäköinnin

Train Factoryn eli Vallilan konepajan pysäköintihalli on valmistunut. ParkkiPate toteuttaa kohteen maksullisen pysäköinnin palvelut 20.1. alkaen.

Hallissa on noin 100 pysäköintipaikkaa. Pysäköinnin voi maksaa pankki- tai luottokortilla sekä EasyPark, ParkMan ja Moovy -sovelluksilla.

Pysäköinnin tuotot monipuoliseen toimintaan

Bruce Oreck, entinen Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs ja Train Factoryn hallituksen puheenjohtaja toteaa olevansa iloinen, että hankkeen maksullisen pysäköinnin hoitaa juuri ParkkiPate.

ParkkiPate on kotimainen avainlippuyritys, joka on toiminut alallaan jo yli kymmenen vuoden ajan.

– Kun kunnostus etenee, nykyinen yhteisömme, johon kuuluvat Kansallisteatteri, Corona-baari ja padel-halli, hyötyy paikallisesta maksullisesta pysäköinnistä, sillä voimme käyttää tuotot tähän monipuoliseen hankkeeseen, Oreck sanoo.

Train Factory nopeasti kasvava kaupunkikulttuurin keskus

ParkkiPaten toimitusjohtaja Christian Metsäranta kertoo olevansa hyvillään siitä, että Train Factory valitsi ParkkiPaten pysäköintioperaattoriksi ja osaksi urbaanin alueen uudistamista.

Train Factory Vallilan konepajalla on nopeasti kasvava uuden kaupunkikulttuurin keskus, joka sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 17, Helsingin keskustan ja Pasilan välisen pääväylän varrella.