Näytä kaikki

ParkkiPate tukee Suomen kasvua

Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa liikevaihto ja työllistää yli 200 työntekijää vuonna 2024. Olemme tuottaneet kymmenen vuoden ajan oikeudenmukaista ja tehokasta pysäköintioperointia. Asianmukaisesti tehty työ on tuonut meille tuhansia asiakaskohteita ja jatkuvan kysynnän palvelullemme. Olemme Suomen suurin pysäköintioperaattori työllistäen yli 120 pysäköintialan ammattilaista.

Uskomme, että voimme kantaa vieläkin paremmin kortemme kekoon suomalaisen yhteiskunnan eteen. Siksi haluamme asettaa korkean tavoitteen, joka kaksinkertaistaa liikevaihdon ja työntekijöidemme määrän vuoteen 2024 mennessä. Tämä ei tietenkään onnistu ilman olemassa olevaa ParkkiPate-tiimiä, joka päivästä toiseen toteuttaa palvelulupaustamme kiinteistöille – asiakaspalvelutyömme on ajoittain rankkaa ja huonosti arvostettua väärinpysäköijien keskuudessa. Onneksi hyvin tehty työ tuottaa myös kiitosta. Hyvä palaute onkin se motivaattori, joka työntää meitä eteenpäin ja pitää meidät positiivisina. Me teemme jotain oikein!

Pidämme kunnia-asiana sitä, että voimme olla luomassa työpaikkoja Suomeen, sekä maksaa kaikki veromme täysimääräisesti Suomeen.

ParkkiPate-perhe rekrytoi tälläkin hetkellä. Voisitko juuri sinä harkita uutta uraa pysäköintialalla? Käy kurkkaamassa avoimet työpaikkamme osoitteesta https://parkkipate.fi/rekrytointi ja ota rohkeasti yhteyttä! Haemme mm. 20 uutta pysäköinninvalvojaa, myyntipäällikköä ja -koordinaattoria, asiakaspalvelijaa sekä hr-assistenttia.