Referenssit

Asiakkaidemme suusta

Mehiläinen, Töölö

Pysäköintipaikat eivät alun perin riittäneet asiakkaillemme, vaan pysäköintialue oli lähinnä muiden pitkäaikaispysäköijien käytössä.

Valitsimme CityParkin/ParkkiPaten muuttamaan pysäköintialueen maksulliseksi. Halusimme että pysäköintialue olisi paremmin omien asiakkaidemme käytössä ja vaihtuvuus pysäköintipaikoilla nopeampaa.

CityParkki/ParkkiPate asensi alueelle lippuautomaatin ja tarvittavat opasteet ”avaimet käteen” -periaatteella. Pysäköintialue on muutoksen jälkeen ollut selkeästi paremmin asiakkaidemme käytössä ja CityParkki/ParkkiPate on ollut joustava ja helppo yhteistyökumppani.”

Sari Leppänen
palvelupäällikkö, hankinta ja toimitilat

www.mehilainen.fi

J & E Management

Olemme olleet tyytyväisiä yksityistä pysäköinninvalvontaa harjoittaviin yrityksiin. Aloitimme yhteistyötoiminnan UPV:n kanssa, joka on tätä nykyä ParkkiPate Oy. Kiinteistöjen ja maa- alueiden haltijoilla tulee olla oikeus valvoa luvatonta pysäköintiä hallitsemillaan alueilla.

Kaupunkien järjestämä kunnallinen pysäköinninvalvonta ei toimi niin kuin pitäisi. Vasteajat ovat liian pitkiä ja organisaatio liian jäykkä toimiakseen joustavasti.”

Juha Vesa, AIT,  FMA,  VuT
toimitusjohtaja, rakennusmestari

www.jemanagement.fi

Sali365

Hankkiessamme kuntosalin liiketoiminnan Malmin Viljatieltä, asiakkaamme eivät päässeet parkkipaikalle luvattoman pysäköinnin takia. Omat kehoituksemme ja pyyntömme siirtää autoja muualle eivät toimineet, mutta onneksi Parkkipate tarjosi meille toimivan ratkaisun asiakkaittemme pysäköintiin.

Kaksi viikkoa sopimuksenteon jälkeen salimme asiakasvirta kasvoi parantuneen pysäköintitilanteen ansiosta. Nyt asiakkaamme ja henkilökuntamme ovat tyytyväisiä.

Sami Pullinen
toimitusjohtaja

www.sali365.fi