Referenssit

Asiakkaitamme

ParkkiPaten asiakkaita

Asiakastarinat

Asiakkaidemme kokemuksia

Sari Leppänen, palvelupäällikkö, hankinta ja toimitilat

Mehiläinen Töölö


”Pysäköintipaikat eivät alun perin riittäneet asiakkaillemme, vaan pysäköintialue oli lähinnä muiden pitkäaikaispysäköijien käytössä. Valitsimme CityParkin/ParkkiPaten muuttamaan pysäköintialueen maksulliseksi. Halusimme että pysäköintialue olisi paremmin omien asiakkaidemme käytössä ja vaihtuvuus pysäköintipaikoilla nopeampaa. CityParkki/ParkkiPate asensi alueelle lippuautomaatin ja tarvittavat opasteet ”avaimet käteen” -periaatteella. Pysäköintialue on muutoksen jälkeen ollut selkeästi paremmin asiakkaidemme käytössä ja CityParkki/ParkkiPate on ollut joustava ja helppo yhteistyökumppani.”

Juha Vesa, toimitusjohtaja, rakennusmestari

J & E Management


”Olemme olleet tyytyväisiä yksityistä pysäköinninvalvontaa harjoittaviin yrityksiin. Aloitimme yhteistyötoiminnan UPV:n kanssa, joka on tätä nykyä ParkkiPate Oy. Kiinteistöjen ja maa- alueiden haltijoilla tulee olla oikeus valvoa luvatonta pysäköintiä hallitsemillaan alueilla. Kaupunkien järjestämä kunnallinen pysäköinninvalvonta ei toimi niin kuin pitäisi. Vasteajat ovat liian pitkiä ja organisaatio liian jäykkä toimiakseen joustavasti.”

Sami Pullinen, toimitusjohtaja

Sali365


”Hankkiessamme kuntosalin liiketoiminnan Malmin Viljatieltä, asiakkaamme eivät päässeet parkkipaikalle luvattoman pysäköinnin takia. Omat kehoituksemme ja pyyntömme siirtää autoja muualle eivät toimineet, mutta onneksi Parkkipate tarjosi meille toimivan ratkaisun asiakkaittemme pysäköintiin. Kaksi viikkoa sopimuksenteon jälkeen salimme asiakasvirta kasvoi parantuneen pysäköintitilanteen ansiosta. Nyt asiakkaamme ja henkilökuntamme ovat tyytyväisiä.”

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä myyntiimme!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.