Avoimet työpaikat

Tule tekemään työtä, jolla on merkitys. Useat tuhannet kiinteistöt ympäri Suomen tarvitsevat apuamme pysäköintiasioiden järjestämisessä ja haemmekin nyt lisää pysäköinninvalvojia tiimiimme PK-seudulle.

Logo ja vastuullisuusteko-logo
suuren yrityksen resurssit ja pienen yrityksen sydän

Etsimme myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme. Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme pysäköintiin liittyvissä haasteissa, kartoittaen heille toimivimmat ratkaisut palveluistamme.

Etsimme myyntikoordinaattoria Helsinkiin. Olet tärkeä osa myyntitiimimme toiminnan tehostamista. Arjessasi merkittävää osaa näyttelee potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi ja asiakastapaamisten varaaminen myynnille.

ParkkiPatelle myyntikoordinaattoriksi
ParkkiPatelle kenttävastaavaksi

Unelmoitko työstä, jossa pääset kouluttamaan, perehdyttämään ja tarkkailemaan yrityksen toiminnan sisäistä laatua? Hyvä, me nimittäin unelmoimme juuri Sinusta! Hae meille kenttävastaavaksi!

Meistä

ParkkiPate Oy on vuonna 2010 perustettu pysäköintiratkaisujen tuottaja. Olemme kasvaneet 10 vuoden aikana energisestä perheyrityksestä yli 120 hengen suurperheeksi. Voisikin sanoa, että meillä on ison yrityksen resurssit ja pienen yrityksen sydän.

Voit lähestyä meitä aina hakemuksella osoitteeseen [email protected]. Etsimme kovan asenteen omaavia työntekijöitä ja haastattelemme hyvät hakijat aina työtilanteesta riippumatta!

ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani