ParkkiPate etsii myyntipäällikköä

No siinähän sinä olet. Myyntityön ammattilainen ParkkiPaten sivuilla katselemassa myyntipäällikön tehtävänkuvaa. Nykyinen työsi ei oikein inspiroi tai olet vihdoin vapailla markkinoilla etsimässä täysin uusia suuntia. Nälkää riittäisi vaikka mihin, mutta jokin estelee sinua kukoistamasta. Muistatko muuten sen tunteen, kun olit äärimmäisen ylpeä työstäsi? Haasteita putkahteli harva se päivä, mutta rakastit niitä. Voitit hankalatkin asiakkaat puolellesi energisyytesi ja periksiantamattomuutesi vuoksi. Rakensit luottamusta asiakkaisiin ja halusit auttaa heitä menestymään. Oi niitä aikoja! Tiedäthän muuten, etteivät taitosi ole kadonneet mihinkään? Mitä jos me tarjoaisimme sinulle mahdollisuuteen palata tähän kulta-aikaasi ja kukoistaa uudelleen? Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden pysäköintialaa!

Etsimme suurasiakasmyyntiin myyntipäällikköä Helsingin toimistollemme

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan merkittäviä tuottoja maksullisesta pysäköinnistä. Työssäsi keskityt pysäköintiratkaisujemme myyntiin suurasiakkuuksille. Kartoitat pk-seudun potentiaalisia kohteita ja löydät joukosta ne pysäköintialueet, jotka kiinteistönomistaja voi muuttaa maksullisiksi alueiksi.

Arjessasi merkittävää osaa näyttelee potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset ja ParkkiPaten palvelutuotteiden myynti. Olennaista on tietysti myös asiakassuhteiden hoivaaminen klousatun kaupan jälkeen. Vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksistasi, mutta työskentelet osana suurempaa myyntitiimiä. Uskot, niin kuin kaikki työntekijämme, että kovalla työnteolla ja asiakkaitamme kuuntelemalla pystymme kehittämään pysäköintipalvelujamme ja koko alaa paremmaksi.

Entä mitä tarjoamme Sinulle?

  • Kulta-aikojesi vauhtiin kannustavan palkkauksen
  • Tiimin ja esimiehen varauksettoman tuen. Kun sinä menestyt, me kaikki menestymme.
  • Vapauden ja vastuun rakentaa päivärytmisi omien vahvuuksiesi mukaan
  • Rennon työilmapiirin sekä loistavat työkaverit
  • Keskeisen sijainnin Kehä I:n varrella

Miten haen?

Täytä alla oleva lomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja ansioluettelosi, niin olemme Sinuun yhteydessä.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, pdf, jpeg, png, doc, docx, xls, zip.
    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.