ParkkiPate bjuder fastighets- och markägare möjligheten att arrangera avgiftsbelagd parkering på sitt område genom biljettautomater eller mobilbetalning. De avgiftsbelagda parkeringslösningarna genomförs genom CityPark som hör till ParkkiPate-koncernen.

För att arrangera avgiftsbelagds parkering gör ParkkiPate en kartläggning av området, och ger fastigheten ett förslag om en verksamhetsmodell jämte kostnadsberäkning. ParkkiPate ser till att alla nödvändiga biljettautomater, skyltar och vägvisare monteras på fastighetens område, samt ansvarar för parkeringsövervakningen på området.

ParkkiPate ansvarar för allt som har att göra med betalautomaterna, inklusive service, underhåll, tömning och debitering av pengarna.

Det lönar sig nu att omvandla tomma områden och tomtar till avgiftsbelagda parkeringsområden som kan ge markägarna avkastning.

Ring och fråga om mer information:

020 749 8430

Kauppakeskus Niitty
ParkkiPate ja maksullinen pysäköinti
Ohjeet ja lippuautomaatti

Tjänster

Biljettautomater

Genom dessa lätthanterliga och pålitliga biljettautomater är det snabbt och problemfritt att betala parkeringsavgiften. Biljettautomaten kan anpassas till beställarens behov för ögonblicket, och automaten möjliggör också vid behov en kostnadseffektiv och fungerande avtalsparkering på området.

Vi erbjuder denna lösning åt beställaren som en underhållsfri service, till vilken alla underhållsåtgärder och tömningar i anknytningen till automaten ingår. I tjänsten ingår också eventuella ändringsarbeten för att ackommodera olika betalningsalternativ.

Bomlösningar

En stilren bomlösning kan användas för att hantera parkering för många olika ändamål. Med en bom kan man helt utesluta utomstående från att parkera i området, eller så kan man tillåta kortvarig parkering på området. Betalningsmetoder och sätt att identifiera bilar finns det massor av mångsidiga alternativ att välja mellan. Man kan montera en biljettautomat i området, och betalningen kan lätt och snabbt skötas med mynt, kort eller till exempel med rabattkuponger.

Alternativt kan man identifiera bilarna med RFID eller utgående från registerplåten, vilket gör parkeringen ännu snabbare och lättare. En bomlösning stöder effektivt övervakningen av avtalsparkering i området. Om man dessutom tar i bruk en app för tillståndshantering sparar det också tid för personalen.

Bomlös hall-lösning (kamera)

Avgiftsbelagd parkering fungerar kostnadseffektivt i bomlösa lösningar genom lätta och tillförlitliga biljettautomater. Alternativt kan man sköta avtalsparkeringen även på mer krävande platser med RFID och registernummer. Parkeringen underlättas med hjälp av ljusskyltar. En lösning som verkställts genom ljusskyltar fungera liksom en bomlösning, dock utan hindret vid in- och utfarten, vilket tillåter friare rörelse. Lösningen kan kombineras med biljettautomater och avtalsparkering (RFID och Online-parkeringstillståndshantering).

Online-parkeringstillståndshantering / hyrning

Ett online-parkeringstillstånd hjälper till att hantera hyrplatser utan pappersarbete, vilket gör administrationen av det hela lättare och snabbare. Den lämpar sig perfekt för uthyrning av parkeringsplatser åt fastighetens hyresgäster och invånare.

Tjänsten ersätter den arbetsdryga manuella tillståndslappen, vilket samtidigt gör parkeringen lättare för era kunder. Tjänsten gör det möjligt att enkelt och snabbt bevilja och annullera parkeringsrättigheter. Inga tillstånd för ert område blir kvar ”och hänga”, och man kan inte heller kopiera tillstånd.

Skräddarsydda lösningar för programvara och utrustning.

Vårt företag har proffs för alla behov, vare sig det är fråga om en hall eller en sandplan, med eller utan bommar, avgiftsbelagd eller gratis parkering. Av oss kan du få hjälp och den nödvändiga kompetensen att få redan anskaffade lösningar att fungera enligt behov, eller för att planera helt nya system som perfekt motsvarar era behov och önskemål, som gör parkeringen lättare och mer flexibel på ett kostnadseffektivt sätt.

Parkeringsplatsräknare (lediga platser)

Inget onödigt letande efter en ledig ruta, då skyltarna snabbt leder dig till en ledig plats. Genom att räkna antalet lediga platser med detektorer och sätta upp klara skyltar med informationen blir det snabbare att hitta en parkeringsplats, som också minskar på bensinförbrukningen och kolfotavtrycket. Informationen från räknarna kan skickas till dynamiska skyltar placerade längs vägarna, som styr trafiken till parkeringsområdet från längre bort, vilket lockar kunder till tjänsterna. Platsspecifika räknare utrustade med audiofunktioner möjliggör direktmarknadsföring och vägledning åt parkerare.

Försäljning
020 749 8430  (vardagar kl. 9-16)
[email protected]

Ta kontakt!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Finländsk_Service
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ålitlig_partner