ParkkiPate Oy – expert på produktiva parkeringslösningar

ParkkiPate är en nationellt verksam producent av parkeringslösningar. Till våra kunder hör en växande grupp av bl.a. hotell, sjukhus, köpcentrum och affärsfastigheter. Vi har sedan 2010 levererat helhetslösningar för parkering till våra kunder runtom Finland.

ParkkiPate har som bifirma CityParkki.

Vi har nöjet att kunna betjänar er med vår branschutbildade och yrkeskunniga personal på ungefär 120 anställda.

Våra parkeringslösningar använder alltid den senaste teknologin

Till vår produktfamilj hör bland annat parkeringsbiljettautomater, laddningspunkter för elbilar, avtalshantering för parkeringstillstånd, bomlösa kamerabaserade lösningar samt parkeringsområden med bom.

Vi erbjuder ett produktivt partnerskap

Vi letar efter nya områden som kan hyras ut eller förvaltas som parkeringsplatser. Vi kan enkelt och utan risk göra ert markområde lönsamt.

Värden

Ansvarstagande

Vi tar vårt ansvar ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Vi ser alltid till att det vi lovat sköts, och att alla våra förpliktelser slutförs. Vi tar miljöärenden på allvar – våra parkeringsövervakare kör Toyota Hybrid-lågemissionsbilar.

Olemme vastuullisia toimijoita
Innovation

Tack vare vår egen IT-grupp är vi alltid steget före branschen trender. Vi producerar och utvecklar ständigt våra tjänster och system för våra kunder. Vi tror att det här kommer att garantera ett hållbart samarbete, nu och i framtiden.

Innovatiivisuus on yksi arvoistamme
Positivitet

Vi är positiva i alla situationer, både på kontoret och ute på fältet. Vi försöker lösa även de mest utmanande situationer vänligt och med god anda. Det är lätt att känna igen oss på våra leenden och finslipade serviceanda.

ParkkiPate ja auto
Finländsk_Service
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ålitlig_partner