Parkeringsövervakning för affärsfastigheter

Affärsfastigheternas kundplatser används ofta för långvarig parkering av andra än affärernas kunder. Ifall kunderna inte har tillräckligt med lediga parkeringsplatser är det lätt hänt att de går någon annanstans. En aktiv parkeringsövervakning för alltså med sig mer nya kunder åt företagen i affärsfastigheten.

ParkkiPate övervakar att parkeringstiderna på området iakttas, att parkeringsplatserna för rörelsehindrade och personalplatser används med rätt tillstånd, samt att fastighetens gårds- och lastområden och räddningsvägar hålls fria.

Inom området för fastigheter vi övervakar är parkeringen lättare för alla och det är säkrare att röra sig på området.

Ifall er fastighet har ett parkeringsproblem – kontakta oss. Vi inleder vår övervakning så snart alla nödvändiga skyltar är på plats.

ParkkiPate ja maksullinen-pysäköinti
Liikekiinteistö ja autot
Paikat pysyvät vapaina asiakkaidesi käyttöön

ParkkiPate löser fastigheternas parkeringsproblem.

Inom områden som ParkkiPate övervakar finns det tillräckligt med kund- och gästparkeringsplatser och parkeringsplatser för rörelsehindrade, om givna parkeringstider följs.

Som avtalspartner med ParkkiPate kommer parkeringen på er fastighets område alltid att ske enligt reglerna. Platser reserverade för kunder och besökare är lediga för rätt bruk, och de fastställda parkeringstiderna iakttas. Otillåten parkering på fastighetens område upphör.

Våra tjänster används bl.a. i köpcentrum, parkeringsbolag, husbolag och vid stora publikevenemang

De vanligaste orsakerna till parkeringsproblem

  • antalet parkeringsplatser växer inte i samma takt som mängden bilar
  • flera bilister parkerar utan tillstånd på privata områden, utan att skaffa eventuella avgiftsbelagda parkeringstillstånd som behövs för området
  • gäst- och kundplatser används fel, till och med för långtidsparkering
  • parkeringsområdenas tidsbegränsningar iakttas inte, och parkeringsskivan används inte
  • räddningsvägar och gårdsområden används för otillåten parkering
  • parkeringsplatser för rörelsehindrade används av personer utan tillstånd

Vem beslutar om parkeringsövervakningen på fastighetens område?

Varje fastighetsägare kan själv besluta om parkeringsövervakningen inom det område de äger. För ett fastighetsbolags del fattas beslutet om parkeringsövervakningen i allmänhet vid styrelsemötet. Om ni vill kan ni bjuda in en representant från ParkkiPate till mötet, eller be om en offert för ibruktagandet av våra tjänster

Lättare parkering

Målet med ParkkiPates verksamhet är att bjuda på lätt och problemfri parkering för alla bilister. Genom vår verksamhet förblir platserna för rörelsehindrade lediga åt de som de är avsedda för, räddningsvägarna hålls öppna, att uträtta sina affärer är problemfritt, och kundparkeringen är i skick. Våra utbildade Parkeringsövervakare patrullerar regelbundet våra avtalsområden, och är klädda i våra lättigenkännliga ParkkiPate-arbetskläder.

”Parkering är lättare för alla inom områden som ParkkiPate övervakar, och det är säkrare att röra sig i området.”

Finländsk_Service
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ålitlig_partner