Parkeringsövervakning för husbolag

ParkkiPate erbjuder husbolag parkeringsövervakningstjänster. Under vår kartläggning av ert objekt går vi igenom frågor som har att göra med parkeringen på fastigheten samt behoven av övervakning vid objektet.

ParkkiPate övervakar användningen av gästplatser och betalda bilplatser. Vid husbolag sker felparkering ofta på andra områden än de reserverade för bilar, bl.a. på räddningsvägar, vilket blockerar räddningsfordonen, eller på grönområden, som kan skada planteringarna.

ParkkiPate övervakar parkeringen på hela fastighetens område. På så sätt ökas invånarnas säkerhet och trivsel på fastighetens område: parkeringen är lättare och det är säkrare för alla att röra sig i området.

Ifall er fastighet har ett parkeringsproblem – kontakta oss. Vi inleder vår övervakning så snart alla nödvändiga skyltar är på plats.

ParkkiPate ja taloyhtiöt
ParkkiPate toimii valtakunnallisesti 24/7

Vi kan lösa ditt husbolags parkeringsproblem.

Inom områden som ParkkiPate övervakar finns det tillräckligt med kund- och gästparkeringsplatser och parkeringsplatser för rörelsehindrade, om givna parkeringstider följs.

Som avtalspartner med ParkkiPate kommer parkeringen på er fastighets område alltid att ske enligt reglerna. Platser reserverade för kunder och besökare är lediga för rätt bruk, och de fastställda parkeringstiderna iakttas. Otillåten parkering på fastighetens område upphör.

Våra tjänster används bl.a. i köpcentrum, parkeringsbolag, husbolag och vid stora publikevenemang.

De vanligaste orsakerna till parkeringsproblem

  • antalet parkeringsplatser växer inte i samma takt som mängden bilar
  • flera bilister parkerar utan tillstånd på privata områden, utan att skaffa eventuella avgiftsbelagda parkeringstillstånd som behövs för området
  • gäst- och kundplatser används fel, till och med för långtidsparkering
  • parkeringsområdenas tidsbegränsningar iakttas inte, och parkeringsskivan används inte
  • räddningsvägar och gårdsområden används för otillåten parkering
  • parkeringsplatser för rörelsehindrade används av personer utan tillstånd

Lättare parkering

Målet med ParkkiPates verksamhet är att bjuda på lätt och problemfri parkering för alla bilister. Genom vår verksamhet förblir platserna för rörelsehindrade lediga åt de som de är avsedda för, räddningsvägarna hålls öppna, att uträtta sina affärer är problemfritt, och kundparkeringen är i skick.
Parkering är lättare för alla inom områden som ParkkiPate övervakar, och det är säkrare att röra sig i området.

Privat parkeringsövervakning

ParkkiPates representanter utbildas i att sköta den privata parkeringsövervakningen inom våra uppdragsgivares parkeringsområden på bästa möjliga sätt – med målet att garantera smidig parkering under alla tider. Våra parkeringsövervakare patrullerar regelbundet våra avtalsområden, och är klädda i våra lättigenkännliga ParkkiPate-arbetskläder.

”Vem beslutar om parkeringsövervakningen på husbolagets område?”

Varje fastighetsägare kan själv besluta om parkeringsövervakningen inom det område de äger. För ett bostadsaktiebolags del fattas beslutet om parkeringsövervakningen i allmänhet vid styrelsemötet. Om ni vill kan ni bjuda in en representant från ParkkiPate till mötet, eller be om en offert för ibruktagandet av våra tjänster.
Finländsk_Service
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ålitlig_partner