Taloyhtiöiden pysäköinninvalvonta

ParkkiPate tarjoaa pysäköinninvalvontapalvelut taloyhtiöille. Kohdekartoituksessa käymme läpi kiinteistön pysäköintiin liittyvät asiat sekä kohteen valvontatarpeet.

ParkkiPate valvoo taloyhtiöissä vieraspaikkojen sekä maksettujen autopaikkojen käyttöä. Taloyhtiöissä väärinpysäköintiä esiintyy usein myös muualla kuin autoille varatuilla alueilla mm. pelastustiellä, jolloin pelastusajoneuvojen pääsy estyy sekä viheralueilla, jolloin istutukset vaurioituvat.

ParkkiPate valvoo pysäköintiä koko kiinteistön alueella. Näin asumisturvallisuus ja -viihtyisyys kiinteistön alueella lisääntyy: pysäköinti on helpompaa ja liikkuminen alueella kaikille turvallisempaa.

Mikäli kiinteistössäsi on pysäköintiongelmia – ota yhteyttä. Valvontamme alkaa heti, kun tarvittavat kyltit ovat paikoillaan.

Soita ja kysy lisää:

020 721 8499

Ratkaisemme taloyhtiösi pysäköintiongelmat

ParkkiPaten valvomilla alueilla asiakas-, vieras- ja invapaikat riittävät niitä tarvitseville, kun annettuja pysäköintiaikoja noudatetaan.

ParkkiPaten sopimuskumppanina pysäköinti kiinteistönne alueella tapahtuu aina sääntöjen mukaan. Asiakkaille ja vieraille varatut paikat vapautuvat oikeaan käyttöön ja pysäköinnin kestosta määrättyjä aikoja noudatetaan. Luvaton pysäköinti kiinteistön alueella loppuu.

Palvelujamme käytetään mm. kauppakeskuksissa, pysäköintiyhtiöissä, taloyhtiöissä ja suurissa yleisötapahtumissa.

Yleisimmät syyt pysäköinnin ongelmiin

  • pysäköintipaikkojen määrä ei kasva samassa suhteessa autojen määrän kanssa
  • useat autoilijat pysäköivät luvatta yksityisille alueille, hankkimatta alueella mahdollisesti tarvittavaa maksullista pysäköintilupaa
  • vieras- ja asiakaspaikkoja käytetään väärin, jopa pitkäaikaiseen pysäköintiin
  • pysäköintialueiden aikarajoituksia ei noudateta, eikä pysäköintikiekkoa käytetä
  • pelastusteitä ja piha-alueita käytetään luvattomaan pysäköintiin
  • invapaikat ovat muiden kuin liikuntarajoitteisten käytössä

Helpompaa pysäköintiä

ParkkiPaten toiminnan tavoitteena on helppo ja ongelmaton pysäköinti kaikille autoilijoille. Toimintamme avulla invapaikat pysyvät liikuntarajoitteisten käytössä, pelastustiet vapaina, asiointi vaivattomana ja asukaspysäköinti kunnossa.

ParkkiPaten valvomien kiinteistöjen alueilla pysäköinti on kaikille helpompaa ja liikkuminen alueilla turvallisempaa.

Yksityistä pysäköinninvalvontaa

ParkkiPaten pysäköinninvalvojat koulutetaan hoitamaan toimeksiantajiemme pysäköintialueilla tapahtuvaa yksityistä pysäköinninvalvontaa parhaalla mahdollisella tavalla – tavoitteena taata pysäköinnin sujuvuus kaikkina aikoina. Valvojamme kiertävät sopimusalueillamme säännöllisesti ja työskentelevät helposti tunnistettavissa ParkkiPate-työasuissa.

”Kuka päättää pysäköinnin valvonnasta taloyhtiön alueella?”

Jokainen kiinteistön omistaja voi itse päättää omistamansa alueen pysäköinninvalvonnasta. Asunto-osakeyhtiön osalta päätös pysäköinninvalvonnasta tehdään yleensä hallituksen kokouksessa.
ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani