Yritysesittely

ParkkiPate Oy – tuottavien pysäköintiratkaisujen taitaja

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja. Asiakaskuntaamme kuuluu kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja liikekiinteistöjä. Olemme toimittaneet vuodesta 2010 asti pysäköinnin kokonaisratkaisuja asiakkaillemme ympäri Suomen.

ParkkiPaten aputoiminimenä operoi CityParkki.

Meillä on ilo palvella teitä noin 100 hengen alalle koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin.

ParkkiPate tuottaa yksilöllisiä pysäköintiratkaisuja

Suunnittelemme ja toteutamme pysäköintiratkaisuja ja -järjestelmiä asiakkaan toiveiden pohjalta. Etsimme vaihtoehdon, joka tuottaa kokonaisuuden kannalta parhaan lopputuloksen. Tarvittaessa myös hallinnoimme maksullisia pysäköintialueita puolestanne.

Pysäköintiratkaisumme edustavat aina uusinta teknologiaa

Tuoteperheeseemme kuuluu mm. pysäköintilippuautomaatit, sähköautojen latauspisteet, pysäköintilupien sopimushallinta, puomittomat kamerapohjaiset ratkaisut, sekä puomilliset pysäköintialueet.

Tarjoamme tuottavaa kumppanuutta

Etsimme uusia alueita vuokrattavaksi tai hallinnoitavaksi pysäköintikäyttöön. Voimme muuttaa maa-alueenne tuottavaksi helposti ja riskittömästi.

Arvot

Vastuullisuus

Olemme vastuullisia taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta. Pidämme aina huolta siitä, että luvatut asiat tulee hoidetuiksi, sekä velvoitteet suoritetuiksi. Otamme ympäristöasiat vakavasti – pysäköinninvalvojamme ajavat vähäpäästöisillä Toyota Hybrid -autoilla.

Olemme vastuullisia toimijoita
Innovatiivisuus

Oman IT-ryhmän vuoksi olemme aina askeleen edellä toimialamme trendejä.  Tuotamme ja kehitämme palvelujamme ja järjestelmiämme jatkuvasti asiakkaitamme varten. Uskomme, että tämä takaa kestävän yhteistyön nyt ja tulevaisuudessa.

Innovatiivisuus on yksi arvoistamme
Positiivisuus

Olemme posiitivisia kaikissa tilanteissa, niin toimistolla kuin kentälläkin. Pyrimme aina ratkaisemaan haastavatkin tilanteet ystävällisesti ja hyvässä hengessä. Meidät tunnistaakin hymystämme ja huippuunsa hiotusta palveluasenteestamme.

ParkkiPate ja auto