Yritysesittely

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja. Asiakaskuntaamme kuuluu kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja liikekiinteistöjä. Olemme toimittaneet vuodesta 2010 asti pysäköinnin kokonaisratkaisuja asiakkaillemme ympäri Suomen.

Meillä on ilo palvella teitä yli 120 hengen alalle koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin. Liikevaihtomme oli 2020 päättyneellä tilikaudella oli yli 8,2 miljoonaa euroa.

Pysäköintiratkaisumme edustavat aina uusinta teknologiaa

Tuoteperheeseemme kuuluu mm. pysäköintilippuautomaatit, sähköautojen latauspisteet, pysäköintilupien sopimushallinta, puomittomat kamerapohjaiset ratkaisut, sekä puomilliset pysäköintialueet.

Tarjoamme tuottavaa kumppanuutta

Etsimme uusia alueita vuokrattavaksi tai hallinnoitavaksi pysäköintikäyttöön. Voimme muuttaa maa-alueenne tuottavaksi helposti ja riskittömästi.

Arvot

Vastuullisuus

Olemme vastuullisia taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta. Pidämme aina huolta siitä, että luvatut asiat tulee hoidetuiksi, sekä velvoitteet suoritetuiksi. Otamme ympäristöasiat vakavasti – pysäköinninvalvojamme ajavat vähäpäästöisillä Toyota Hybrid -autoilla.

Olemme vastuullisia toimijoita
Innovatiivisuus

Tuotamme ja kehitämme palvelujamme ja järjestelmiämme jatkuvasti asiakkaitamme varten. Uskomme, että tämä takaa kestävän yhteistyön nyt ja tulevaisuudessa.

Innovatiivisuus on yksi arvoistamme
Positiivisuus

Olemme positiivisia kaikissa tilanteissa, niin toimistolla kuin kentälläkin. Pyrimme aina ratkaisemaan haastavatkin tilanteet ystävällisesti ja hyvässä hengessä. Meidät tunnistaakin hymystämme ja huippuunsa hiotusta palveluasenteestamme.

ParkkiPate ja auto

Kuulumme Suoma­laisten Pysäköinti­alan toimijoiden yhdis­tykseen (SPATY)

Kuulumme Suomalaisten Pysäköintialan toimijoiden yhdistykseen (SPATY) SPATY on suomalaisomisteisten pysäköintialan toimijoiden kattojärjestö. Yhdistyksen tarkoitus on lisätä tietoutta alan positiivisista yhteiskunnallisista vaikutuksista sekä edistää yhteisten toimintamallien luomista alalle. SPATY järjestää jäsenilleen koulutuksia sekä pyrkii aktiivisesti edistämään yritysjäsentensä välistä yhteistoimintaa. Yhdistys toimii myös aktiivisessa vuorovaikutuksessa median sekä eduskunnan kanssa.

Yhdistys perustettiin, koska pysäköintialalla ei ole suomalaisomisteisten toimijoiden etuja ja näkemyksiä ajavaa ja kontrolloivaa järjestöä. SPATY:n jäsenet toimivat maksullisen pysäköinnin operaattoreina, mutta tuottavat ennen kaikkea laadukkaita valvontapalveluita useille tuhansille asiakaskohteille. SPATY on Suomen suurin yksityisen pysäköinninvalvonta-alan kattojärjestö.

Yhdistyksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä alan positiivisista yhteiskunnallisista vaikutuksista, sekä parantaa alan julkista mainetta lisäämällä alan läpinäkyvyyttä ja tuomalla alalle selkeitä toimintamalleja.

Suomalaisten pysäköintialan toimijoiden yhdistys ry logo

 

 

 

ParkkiPate-Suomalaista_palvelua
Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys
ParkkiPate-Luotettava_kumppani