Yritysesittely

ParkkiPate Oy – tuottavien pysäköintiratkaisujen taitaja

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja. Asiakaskuntaamme kuuluu kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja liikekiinteistöjä. Olemme toimittaneet vuodesta 2010 asti pysäköinnin kokonaisratkaisuja asiakkaillemme ympäri Suomen.

Meillä on ilo palvella teitä yli 120 hengen alalle koulutetun ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin. Liikevaihtomme oli 2019 päättyneellä tilikaudella oli yli 10 miljoonaa euroa.

Pysäköintiratkaisumme edustavat aina uusinta teknologiaa

Tuoteperheeseemme kuuluu mm. pysäköintilippuautomaatit, sähköautojen latauspisteet, pysäköintilupien sopimushallinta, puomittomat kamerapohjaiset ratkaisut, sekä puomilliset pysäköintialueet.

Tarjoamme tuottavaa kumppanuutta

Etsimme uusia alueita vuokrattavaksi tai hallinnoitavaksi pysäköintikäyttöön. Voimme muuttaa maa-alueenne tuottavaksi helposti ja riskittömästi.

Arvot

Vastuullisuus

Olemme vastuullisia taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristön kannalta. Pidämme aina huolta siitä, että luvatut asiat tulee hoidetuiksi, sekä velvoitteet suoritetuiksi. Otamme ympäristöasiat vakavasti – pysäköinninvalvojamme ajavat vähäpäästöisillä Toyota Hybrid -autoilla.

Olemme vastuullisia toimijoita
Innovatiivisuus

Tuotamme ja kehitämme palvelujamme ja järjestelmiämme jatkuvasti asiakkaitamme varten. Uskomme, että tämä takaa kestävän yhteistyön nyt ja tulevaisuudessa.

Innovatiivisuus on yksi arvoistamme
Positiivisuus

Olemme positiivisia kaikissa tilanteissa, niin toimistolla kuin kentälläkin. Pyrimme aina ratkaisemaan haastavatkin tilanteet ystävällisesti ja hyvässä hengessä. Meidät tunnistaakin hymystämme ja huippuunsa hiotusta palveluasenteestamme.

ParkkiPate ja auto